Méteráru Nagyker

méteráru, meteraru, méteráru nagyker, méteráru nagykereskedés, textil méteráru, méteráru textil, textil nagyker, textil , méteráru import, import méteráru, méteráru nagykereskedelem, textil nagykereskedelem, metrový textil,metráľ,látky,textil,Hranice,rifloviny,manąestry,úplety,ąatovky,koąiloviny,kostýmovky,oblekovky

Szabadidő anyagok

Megnevezés: Stretch futter, Bolyhor futter, Futter
Összetétel: 97% CO/3% lyc, 65%Co/35%PE
Szélesség: 150 cm
Súly: 240-260g/m2 (tipustól függően)
Katalógus: igen
Színek: katalĂłgus szerint

       


Amennyiben kérdése van, vagy üzenetet szeretne számunkra küldeni, keresse Facebook oldalunkat, s azon keresztül írjon nekünk! Rövid időn belül válaszolunk!


Szabadidő anyagok jógázáshoz

Szabadidő anyagok jógázáshoz

A jógázás nagyon közkedvelt mozgásforma, egyre többen űzik szabadidejükben, hiszen stresszoldó, alaposan átmozgat, nyújtja az izmokat, javítja a légzést és nemcsak fizikailag, de szellemileg és lelkileg is feltölt.

Ahogyan a sportolást, úgy a jógázást sem lehet felkészülelenül végezni, szükséges hozzá megfelelő felszerelés és hozzáillő jóga ruházat is. Méteráru nagykereskedésünkben nagyon sokféle anyagot kínálunk, köztük szabadidő anyagokat is. Szabadidő anyagaink jógázáshoz is tökéletesen illenek, hiszen ehhez a tevékenyésghez olyan anyagból készült viseletre van szükség, ami nem akadályoz a mozgásban. A különféle jógapózok, ászanák gyakorlása közben pedig sokszor van szükség, az átlagostól eltérő pozíciók felvételére.

Keresse fel bizalommal méteráru nagykereskedésünket, és válogasson szabadidő anyagainkból jógázáshoz is! Ajánljuk a poliésztert, ami anyagából adódóan jobban nyúlik. Válasszon ízlése szerint, és készítsen stílusos, kényelmes jóga nadrágokat vagy jóga felsőket, hogy még szélesebb kínálatot nyújthasson érdeklődőinek!

Amennyiben kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Vissza a Főoldalra

méteráru

A méteráru nagykerünk 1988 óta létezik a magyar textilforgalmazók palettáján.

Elsősorban felsőruházati méteráruk forgalmazásával foglalkozunk, de a termékeink széles káláját folyamatosan bövitjük vásárlóink igényeinek, megrendeléseinek megfelelően. megfelelően.

Tovább...

méteráru

Yellowcard kollekcióink segítségével gyors, pontos tervezés és rendelési lehetőséet biztosítunk.

Tovább...

méteráru

K-ELME KFT
1237 Budapest
Nyír utca 18. mĂ©teráru
Magyarország.
Tel :    +36-1-285 95 90
            +36-30/656-7993

Tovább...